Rustdag..

Rustdag..

Vandaag rustdag. Na hevige regenval vannacht ruikt alles heerlijk fris. Ook is er vandaag weer een Sara bij in Nederland. Gera is vandaag een halve eeuw oud geworden.

Deze morgen waren we uitgenodigd voor een kerkdienst hier ter plaatse in Masaya. Deze dienst werd voor ons vertaald. Dat was wel heel fijn want ons spaans laat nog wat te wensen over.

Na kerktijd hebben Jan en Ard pannenkoeken gebakken. Wat een lekkernij op zondagmiddag. we hebben er van gesmuld.

Na het eten was er een rustmoment wat iedereen op zijn/haar eigen manier heeft ingevuld. Aan het eind van de middag nog fijn een gedownloade preek geluisterd vanuit ons eigen Sion. Gewoon luisteren zonder dat het vertaald moet worden. Dat was fijn.We hebben onze tank weer vol, zowel geestelijk als lichamelijk.

Morgen onze laatste echte werkdag en wat niet afkomt gaan we dinsdagmorgen nog mee aan de slag. We hebben er weer zin in.

DSC01901
Uitzicht op La Amistad (vanaf de gevangenis)
DSC01934
De kindernevendienst

IMG_1354.JPGIMG_1356

10 reacties

Gera, als nog van Harte met je 50e!!!, en allemaal nog voor de laatste dagen, heel veel succes, en maak er nog plezierige dagen van!!
we leven met jullie mee.

Gera van harte gefeliciteerd met je verjaardag??Maak er met z’n allen nog een paar mooie dagen van! Heel veel suc6 deze paar dagen geniet er van! En tot vrijdag ??

Dag Allemaal
Hier was ik weer om even een berichtje te doen
Fijn dat jullie ook zo naar een Ned kerkdienst konden luisteren en dan kerkmuren weg mogen vallen
De techniek staat dan voor niets en kunnen jullie er ook op een gezegende manier van gebruik maken en daar mogen we de Heere ook voor danken
In de dienst hier in Holland is bij mij zo blijven hangen het woordje BEN en AL van 1 Timotheüs 1:16
Dat we allemaal de voornaamste zondaar BLIJVEN ondanks dat er door Jezus Christus barmarhartigheid is gekregen en AL Zijn liefde je zou laten zien om een voorbeeld te zijn die ook in Hem geloven
En ook wat ik ook zo mooi vond het getal 7 het getal van de volheid
Oost West Noord Zuid vier vingers en van de andere hand erbij VADER ,ZOON ,HEILIGE GEEST maakt samen zeven en dat heeft HIJ in zijn hand
En dan kom ik op een gedichtje uit Dick weet het wel dat ik beter het zo kan omschrijven dan in woorden te zeggen
Het Leven doet denken aan een weg met heel wat bochten
Jullie zien steeds tot de volgende kromming
Maar het is genoeg dat God de gehele weg over ziet .
Ga zo de laatste werkdagen in laat zo daar alles achter als jullie straks naar huis gaan
En kijk zo vooruit ook in jullie eigen leven op de reis naar huis donderdag , in de week die voor jullie ligt en straks als jullie weer thuis zijn .
Gezond weer op straks en een fijne dag bij alles wat jullie gaan doen
Gr uit Rijssen ?

Gera gefeliciteerd met je 50 ste verjaardag. We wensen jullie nog veel succes met het afronden van alles. Geniet er nog van.

Groetjes ineke

lekker zo een dag uitrusten ook verdiend veel sucses voor de laatste dagen en rond het mooi af het resul taat zal goed zijn met zulke bouw vakkanjers en ook het kinderwerk natuurlijk net zo belangrijk
gr dickentruus

Hoi Gera van harte gefeliciteerd met je 50! Voor deze laatste dagen succes toegewenst! Gisteravond is aan jullie gedacht tijdens de voorbede in De Ark. Dat er zegen mag rusten op datgene wat jullie hebben gedaan en nog voornemens zijn te doen deze week! Geniet er nog even van! Hartelijke groet ook namens Gerrit.

Dag allemaal,
Jullie hebben fantastisch werk gedaan.
Ik wens jullie een hele goede terugreis.
Bea ik heb vandaag in de werkplaats jullie foto’s laten zien…
Je krijgt de hartelijke groeten van ze!

Gr Atty

Gera wat bijzonder om je 50 ste verjaardag te vieren in Nicaragua ,gefeliciteerd met je verjaardag en Gods zegen toegewenst voor het nieuwe levensjaar .bouwgroep wat hebben Jullie een werk verzet in zo een korte tijd ,echte vakkanjers zijn Jullie ,en de kinderen wat mooi om te zien hoe ze genieten .wij wensen Jullie een goede vlucht naar huis en hopen Elkaar in goede gezondheid weer te ontmoeten.

Gera, nog van harte gefeliciteerd met je 50 ste verjaardag en van harte Gods zegen toegewenst,Wat fijn dat het werk klaargekomen is, wat fijn om deze mensen zo te kunnen helpen, Wat heerlijk die blijde gezichten van de mensen maar vooral ook van de kinderen. Een hele goede reis terug en een behouden thuiskomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *