Laatste Puntjes Gezet (van veel zweet naar veel regen)

Laatste Puntjes Gezet (van veel zweet naar veel regen)

Na deze laatste werkdag van week 2 is het weer goed toeven op La Amistad. Bij een lekkere bak koffie worden de laatste ontwikkelingen van de bouw besproken. Projecten 2, 3 en 4 zijn vandaag afgerond. Het schilderwerk is klaar en de deuren zijn afgehangen. Nadat er vanmiddag een tropische bui op de golfplaten neerkwam, weten we zeker dat daken in ieder geval waterdicht zijn. Het elektrisch is aangelegd in de huizen door ‘onze Dick Electric’ in samenwerking met zijn rechterhand Geert-Jan, die nogal een explosieve baardgroei heeft ontwikkeld. Project 1 hopen we maandag af te ronden.

Bij het kinderwerk was er vandaag weer veel animo. Ongeveer 84 kinderen werkten aan een kleurplaat van een giraffe of aap die ze beplakten met strookjes papier. De kinderen nemen elke dag 1 Cordoba (€0,03) mee om te betalen voor het eten dat ze bij de kerk krijgen. Helaas zijn er elke dag nog kinderen die dit geld niet mee kunnen nemen en dus ook geen maaltijd ontvangen. Voor de kinderen bij wie dit niet lukt, is er door de bouwgroep geld beschikbaar gesteld.

 

foto1foto2IMG_1967 (1)IMG_1971IMG_1985IMG_1986IMG_1996

6 reacties

Fijn hoor dat het werk goed vlot. En inderdaad verschrikkelijk dat er zoveel kinderen honger hebben. Super dat jullie daar in deze rijd nu ook in voorzien. Heel veel succes en Gods zegen op jullie werk gewenst!
Groeten uit een somber Rijssen van,

Jenny Voortman

P.S. Wij hadden hier gisteren ook een bui van heel wat uren maar het was geen tropische?

Goedemorgen allemaal
Fijn dat het allemaal gelukt is met het bouwproject en dat het bijna klaar is
Wat zullen ook de kinderen genieten hebben en jullie samen met hen
Erg he dat je in je eerste levensbehoefte niet kunt voorzien maar dat jullie door God op hun weg zijn geplaatst om hen te helpen
Wij wensen en ook jullie allemaal ern goede rustvakantiedag en voor zondag een gezegende dienst
Geniet nog van alles en dan DV maandag nog een paar daagjes werken
Jammer voor de mensen in Nicaraqua maar ik ben de dagen aan het aftellen
Dikke knuffel voor iedereen maar hebben jullie verdiend Ria ?

Heel mooi om te lezen dat het werk heel goed vordert, ook voor de laatste dagen sterkte samen toegewenst.
Gezegende zondag samen. Ook voor Gera morgen een bijzondere dag, 50 jaar? Gera een fijne verjaardag samen met Arjan en de groep ,en een gezegend nieuw levensjaar toegewenst . Hartelijke groet vanuit Rijssen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *