De puntjes op de ‘i’

De puntjes op de ‘i’

Deze laatste volle werkdag was helaas een natte dag. Door de vele tropische buien zorgde dit voor enige vertraging bij de laatste schilderprojecten. Bij projecten 3 en 4 zijn door Jan de rozen aangebracht aan de muren van de huisjes. Deze rozen zijn een teken van het project ‘De rozen zullen bloeien’. Jan heeft daarvoor een mal gebruikt waardoor elk huis, ook de huizen van 2012, hetzelfde teken dragen. Bij project 1 zijn de deuren afgehangen en de luiken hangen in de kozijnen. De elektriciteit is voor het grootste gedeelde aangebracht. Waarschijnlijk zal dit morgen nog een uurtje werk zijn.

Het project bij de kerk ‘La Fuente’ waar de rest aan heeft gewerkt, bestond voor het grootste gedeelte uit schilderwerk. Vernislagen zijn aangebracht aan de luiken en kozijnen plus aan de steunbalken voor aan de kerk. Morgen zal dit waarschijnlijk ook afgerond zijn.

Vandaag was ook de laatste dag van het kinderwerk. Als afsluiting hebben we ervoor gezorgd dat alle kinderen aan het einde van de dag konden genieten van een lekker koud ijsje. Door de heftige regenval viel het aantal kinderen wat tegen, 53 in totaal. Het overgebleven ijs deelden we uit in de wijk. Dit zorgde voor vrolijke gezichten.

 

20160815_070617.jpg
Teamwork ten top
DSC01971
Jan schildert de rozen
DSC01972
Nieuw bouwproject van Ter Steege in San Rafael Nicaragua
IMG_1361
Kleurplaat van 4 vrienden en de lamme man 

IMG_1363

10 reacties

Succes nog even, ik heb hier elke morgen jullie blog gelezen, mooi! En een goede en veilige reis gewenst! We hopen tot gauw Laurens en Gerlinde.

Nog heel veel suc6 met de laatste dingen..geniet nog even met elkaar.. Een hele fijne terug reis en hopelijk tot vrijdag? Goed werk hebben jullie met z’n allen gedaan! Mag je wel trots op zijn??

Wat een mooi werk hebben jullie gedaan. Geniet nog van de laatste paar dagen en wij wensen jullie een goede terugvlucht en een behouden aankomst in Rijssen.

Goedemorgen allemaal voor straks ,
Ben deze morgen aan de late kant maar heb er ook gewerkt
Vandaag nog even en de laatste dingen doen en hopen dat het weer mee werkt
Geniet ook nog van de laatste dingen die je willen doen voor dat de reis aanvangt naar Nederland
Wat zullen ze daar blij en dankbaar zijn met hun mooie huisjes
Een veilge reis over de weg en straks in de lucht en een veilge thuiskomst
Er is op deze aarde een hand die mij leidt
Met liefde zo hoog zo diep en zo wijd
En volg ik slecht gewillig die hand van mijn God
Dan is er gelukkig gezegend mijn lot
Dat geldt voor Nicaraqua voor Nederland en waar ook ter wereld waar we ook zijn
Ria

Wat fantastisch veel werk hebben jullie samen verzet en wat is het verschil groot. Mooie plaatjes ook van de prachtige natuur, echt een plaatjesboek bij de bijbel! We wensen jullie een behouden thuisreis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *